aniolek166 - komentarze |
siemka kilka wierszy na zamówienie Kaski więc Kasiu oto one ![]() Gdy wieczorem sen Cię zmoży i do łóżka się położysz ja uchylę drzwi wolniutko, potem wślizgnę się cichutko i szepnę Ci na uszko: Dobranoc serduszko... *** Jedno serce moze dwa, miłosc piękne barwy ma! Kocham jak nie Kochałem, Kocham jak chciałem Ciebie, i nikogo więcej Kocham najgoręcej!!! *** Gdy wstanie słoneczko wraz z nim ty kochanie, myśl o mnie ciągle, jedząc śniadanie. Gdy smutek Cię ogarnie to ja Cie przytulę, bo Ciebie tylko kocham i pozdrawiam czule..:* |
|
Tak napisali inni: |
19.03.2006 :: 00:57 :: cki209.neoplus.adsl.tpnet.pl U mnie nowa - miła i miękka - notka. Pozdrawiam. |
12.03.2006 :: 16:17 :: cla197.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 W ramach akcji: ATAK KOMENTOW!!!!!!!! Czyli w gruncie rzeczy komenty o niczym, ale moje własne![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
12.03.2006 :: 15:11 :: clj185.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 U ciebie się, Agamuś tych blogów namnożyło![]() |
11.03.2006 :: 16:20 :: dki236.neoplus.adsl.tpnet.pl Fajniutkie wiersze!!! Wymyślone przez ciebie?! Jak tak to SUPER ![]() ......................super ................blog .......super ..blog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wpadnij czasem na moje blogi: www.agama.talk.pl www.ja-agama.blog.onet.pl www.fajne-opowiadanka.blog.onet.pl Z góry dzięki!!!!! |
11.03.2006 :: 12:22 :: clx159.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Odwiedź mnie w wolnej chwili. Daj znak, że wszystko jest oki!![]() |
11.03.2006 :: 12:22 :: clx159.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Ja może pochwalę się swoim nowym wierszem. Napisałam go wczoraj, dosłownie w trzy minuty na życzenie swojej przyjaciółki...*Byle bym...* Byle bym mogła chcieć Byle bym znów się śmiała Kogoś w sercu swym mieć Bym siłę z miłości czerpała Byle bym blisko Cię miała Byle bym stała u boku Za to dziękować nie śmiałam Za niezwykłość Twego uroku |
10.03.2006 :: 22:39 :: cll167.neoplus.adsl.tpnet.pl I to ma być pesymistyczny wiersz?? Jest śliczny! Masz wene ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |