aniolek166 - komentarze |
hey no no dawno tu nie zaglądałam ale obiecałam sobie że ta nota będzie poświęcona dla Mojego skarbeńka Łukasza ![]() jakiś półtora roku temu siedze sobie ne gg jak zawsze wieczorem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na morzu miłości Nasze łódki się spotkały. Teraz płyniemy jedną łódką przez sztormy i burze ale w końcu wyjdzie słońce i zaświeci dla nas. Gdy jest mi smutno wiem, że mogę liczyć na Twój pocieszający uśmiech, słowo pełne otuchy, pocałunek pełen czułości. Czując, że mam przy sobie kogoś kto mnie rozumie Ciągnie mnie do Ciebie Jak mnicha do nieba Cygana do szklani Głodnego do chleba na oślep na pallicho i na Bóg wie jak i jak wszyscy Diabli i wszyscy Anieli co Sie w Twoich oczach tak na mnie zawzięli Ciągnie mnie do ciebie Jak wędrowca do drogi Karciarza do kart na złe i dobre i na Bóg wie jak Ciągnie mnie coś pięknego do ciebie Ciebie... Nie pamiętajmy tych złych chwil nie przejmujmy się najważniejsze jest to że KOCHAMY się |
|
Tak napisali inni: |
28.01.2006 :: 21:52 :: cka218.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Pięknie dziękuję za oceny mojego opowiadania![]() |
26.01.2006 :: 23:12 :: abxs76.neoplus.adsl.tpnet.pl dla ciebie odem hey no więc nocia mi sie podoba zajefajna jest![]() będe bardzo wdzięczna ![]() |
26.01.2006 :: 23:09 :: clx104.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Może wiesz... może nie... ale ja kocham historie miłosne! Jestem straszliwą, niepoprawną romantyczką! Nie mam na myśli tych tanich, brazylijskich noweli... nie... Prawdziwe uczucia, namiętność! Aż przyjemnie czytać o łączących was oboje emocjach, mam nadzieje, że pewnego razu spotkam swojego rycerza, jak najbardziej głupio by to nie zabrzmiało! Wszystkiego najlepszego, powodzenia! Chciałoby się nawet napisać... na nowej drodze życia, bo miłość otwiera przed ludźmi zupełnie nowe możliwości! Pozdrawiam cię serdecznie, trzymaj się cieplutko w te mroźne dni!!!![]() |
Talk.pl :: Wróć |