30.12.2005 :: 11:29
dziś wiersze na specjalne zamówienie mojej koleżanki :) mam nadzieje że ci sie kasiu spodobają :) Jej dusza jest światłem rozjaśniającym mą ciemność Jej głos jest dla mnie muzyką najpiękniejszą... Jej smutek mnie zabija Jej uśmiech otwiera serce Zawsze otrze łzy gdy płaczę. Zawsze pocieszy gdy cierpię... *** Miłość jak letni kwat Moknący na deszczu Albo promieniujący w słońcu Wiele dałabym Aby poczuć jej smak Poczuć jej smutki i radości. *** Na co komu? Pokochać, potem cierpieć, Wylewać strumienie łez, Zebrać o pocałunek, Czekać na kazde spotkanie, Myśleć wyłącznie tylko o tym jedynym, Ciągle przebywać w swoim towarzystwie- Az do znudzenia. ... A jest przeciez tyle ciekawych rzeczy, Tyle mozliwości, Nie jest przeciez pępkiem świata? Nie jest, nie!!! ale... Kazdy jej pragnie, Pragnie pocałunków, Niekończących się spotkań Myśli zapełnionych tylko ukochanym... *** Raz, ach powziełam myśl śmiałą ukraść mu serce i w nim wszytsko wyryć szczerze, czego pragnę, kogo kocha. Ubrałam te całość w urocze farby, całą naszą miłość czystą i powiewną. Gdy ją odkryłam chciałam uciekać. ale przemogłam trwogą ciekawość. uciekałam, wzbraniałam, zaczekałam... śledząc serca wrażeń jaskrawość. ona czysta była nieulotna. Głebokich wzruszeń ukryć niezdołala nieco najpierw i bolała zbywałam więc ją lekko i złośliwie ale ona pełan wyrazu w pustych i ciemnych oczów blasku stopniała,, nie umiałam już oddać tego co czuję, ona piękniejsza niż wszystkio inne na swiecie i coraz bardziej i coraz więcej, pragnę takiej miłosci czystej i łągodnej dla niej gotowa jestem poświęcić wszystko co potrzeba *** Wczoraj mnie kochałeś, Dzisiaj kazesz zapomnieć o sobie Jeszcze niedawno tuliłam się do Ciebie Dzisiaj tulę poduszkę Obiecywałeś miłość po grób Widać któreś z nas zmarło Czemu odszedłeś? Zostawiając mnie samą Ze zbolałym sercem Które nie moze zapomnieć *** Mam nadzieje że ci sie spodobały to narazie tyle a reszte wysłałam ci na meila :) jeżeli wy też chcece wystarczy powiedzieć :)